Eric Voogt.

Ik heb mijn teamleiders getraind in verbeter methoden, maar toch bleef het hap-snap en kwam de verbetering niet van de grond. Toen ik van de resultaat aanpak van Eveline hoorde, had ik meteen het idee dat het hier zo passen. En dat is ook gebleken. In 7 maanden tijd hebben mijn teamleiders geleerd om heldere opdracht te beschrijven, een onderzoek te doen en een rapportje te maken met aanbevelingen en actieplan. Nu heb ik meer grip en bovendien hebben wij in deze maanden al 30.000 euro weten te besparen.

"30.000 euro besparing door ander gedrag"

"Verankeren van klantgericht werken"

Edwin Keulen

De workshops en begeleiding van Eveline gedurende het afgelopen jaar, heeft ons MT inzicht in het leiden van de omslag naar klantgericht werken gegeven. De senior consulenten hebben praktische handvatten gekregen om hun nieuwe vaardigheden in commerciële gespreksvoering en omgaan met vooroordelen en (prijs)bezwaren te verankeren met het resultaat. Wij gaan er verder mee!

Jan van Middelkoop

Ik wist wel gedrag en wat "daaronder speelt" belangrijk is, maar hoe ik daar mee aan de slag kan gaan dat heb ik ontdekt in de training, die ik samen met een collega bij Eveline heb gevolgd. Nu weet ik dan mijn kijk op gedrag eigenlijk vrij vaag was en nu kan ik veel bewuster waarnemen en bepalen wat nodig is om te verbeteren

"Mijn kijk op gedrag is veranderd"

CASE STUDY - HOE EEN PRODUCTIEBEDRIJF > € 100.000 WINST EN WERKPLEZIER IN SAMENWERKING REALISEERT

  • Lees de kansen die dit bedrijf heeft gepakt om winst en werkplezier te verbeteren
  • Zie hoe gedeeld leiderschap praktisch in 7 stappen is toegepast
  • Ontdek hoe medewerkers vanuit zichzelf elke maand meer winst en werkplezier realiseren

je ontvangt ook mijn maandelijkse artikelen over gedeeld leiderschap.