Evelutie helpt je gewenst gedrag én resultaten te boeken

Als je als leidinggevende de stap zet om je te laten helpen, dan verwacht je wél resultaat. Geweldige ideeën over veranderingen zijn er genoeg. Wat jij nodig hebt, is actie die leidt tot de resultaten die je voor ogen staan. Op deze pagina lees je welke resultaten je kunt verwachten van mijn diensten en aanpak, en wat Evelutie anders maakt dan andere lean experts of coaches.

Jouw resultaten 

Je hebt een werkwijze om houding en gedrag van mensen te beïnvloeden zodat geplande verbeteringen ontstaan. Je hebt volstrekt helder hoe je jouw doelen bereikt waarbij verandering van gedrag een noodzakelijke voorwaarde is.

Je past deze werkwijze systematisch toe waardoor jouw leiderschap zich versterkt. Jouw medewerkers zien jou– terecht – als leider. Daarbij weten zij welke verantwoordelijkheden zij zelf hebben. Waardoor zij óf zelf zaken oppakken, óf coordineren dat zaken worden opgepakt. En in veel gevallen zelfs allebei. Zonder dat jij hen dat hoeft te vragen!

Je hebt grip op continue verbetering. Doordat je volstrekt duidelijk de oorzaken van terugval of weerstand herkent, weet hoe jij mensen helpt om steeds maar weer te verbeteren. En dat merk je aan het aantal verbetervoorstellen en de positieve resultaten!

Mijn aanpak

Jij staat centraal. Hoe je ook met Evelutie samenwerkt, het draait om jou. Het draait niet om de verandering ‘an sich’ of wat ik belangrijk vind, maar om dat wat jij wilt bereiken. Jouw doelen en jouw ambities.

Ik daag je uit om de diepte in te gaan. Natuurlijk kan ik je een aantal snelle technieken leren. Maar met een techniek alleen bereik je niet het resultaat, dat je verdient. Dat wat er onder ligt, jouw vaardigheden, talenten, overtuigingen en drijfveren, dat is wat je écht succesvol en wendbaar maakt. Als je wilt – en als je durft – help ik je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is.

Ik zorg voor actie en beweging. Want, zoals hierboven al gezegd, mooie ideeën zijn er genoeg, zeker op gebied van verandermanagement. De kunst is echter om die ideeën ook in praktijk te brengen. Of je nu overspoeld wordt door briljante ingevingen waaruit je niet kunt kiezen, of vastzit omdat je niet weet waarom mensen niet meedoen, ik help je om stappen te zetten. Stappen die leiden tot gewenst gedrag én resultaat!

Wat maakt mij uniek? 

Situatieanalyse is mijn kracht. Ik heb een perfect oog voor wat er nodig is om verandering in gedrag en prestaties te realiseren. Ik doorzie snel hoe het komt dat jouw aanpak niet het resultaat heeft dat je wilt. En weten die analyse om te zetten in adviezen waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Ik kijk naar het zichtbare effect. De focus is nieuw gedrag en gewoontes, daarbij kijk ik ook naar het doel-achter-dit-doel. Ofwel het uiteindelijk effect voor jouw klanten. Liefst in termen van kortere doorlooptijd, hogere kwaliteit en lagere kosten.

Ik geloof in recht-door-zee. En dat kan voor mijn klanten soms een beetje pijnlijk zijn. Want dat betekent dat je eerlijk te horen krijgt waarom het niet loopt zoals het zou kunnen lopen. Overigens voel je die eerlijkheid ook op het moment dat je overweegt met mij in zee te gaan. Want ik laat het gewoon weten als ik denk dat jij geen profijt hebt van mijn diensten of beter past bij één van mijn partners in mijn netwerk.

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met mij samenwerkt en van mijn aanpak. Lees hier verder over de diensten.

CASE STUDY - HOE EEN PRODUCTIEBEDRIJF > € 100.000 WINST EN WERKPLEZIER IN SAMENWERKING REALISEERT

  • Lees de kansen die dit bedrijf heeft gepakt om winst en werkplezier te verbeteren
  • Zie hoe gedeeld leiderschap praktisch in 7 stappen is toegepast
  • Ontdek hoe medewerkers vanuit zichzelf elke maand meer winst en werkplezier realiseren

je ontvangt ook mijn maandelijkse artikelen over gedeeld leiderschap.