TeamSucces

- hoe je in 100 dagen obstakels in je team overwint en een doorbraak in verandering realiseert -

Een individueel programma voor managers die aan de juiste veranderknoppen draaien en zo een doorbraak realiseren

Veel managers worstelen met verandering, ze kampen met obstakels in hun team. Zoals een team dat veel meer kan presteren, maar het zelf niet nodig vindt omdat ze de noodzaak niet zien. Of een team dat ‘het toch niet vindt lukken’ of een groep mensen die ‘wel vinden dat er iets moet gebeuren’, maar niemand doet wat. Frustrerend is dat, soms willen ze hun team wel achter het behang plakken.

 

Herken jij het volgende? Merk jij dat:

 • Het team de noodzaak tot verandering (nog) niet ziet;
 • Mensen het echt niet zien zitten om te veranderen;
 • Mensen zo verschillend zijn en ieder een eigen beeld heeft;
 • Het team zich krampachtig vasthoudt  aan de oude werkwijzen en waarden;
 • Het team allemaal inziet dat verandering nodig is, maar niemand doet het;
 • Het team goed is gestart en nu komt het in moeilijk vaarwater en verliest het vaart;
 • Het team door de bomen het bos niet meer ziet, en roept dat het teveel is;
 • Mensen in het team snel terugvallen in hun oude gewoonten.

Wil je meer invloed en blijvende effecten realiseren? Doorbreek de cirkel!

Stop met méér van hetzelfde!

Mensen zijn gewoontedieren, 95% van onze beslissingen nemen we automatisch. Niet alleen je team, ook jij neemt automatische beslissingen over hoe je obstakels aanpakt. Wellicht heb je gemerkt dat jouw aanpak weinig effect heeft. Wat je ook doet, het leidt niet tot verandering (hoogstens eventjes). Om een doorbraak te realiseren is het nodig dat jij stopt met meer van hetzelfde doen. Maar wat dan anders? Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig om een TeamSucces te realiseren?

Heel eenvoudig: KRSCHT-knoppen, een actieplan en terugkoppeling over jouw stappen in 100 dagen.

+ Je hebt inzicht in KRACHT-knoppen, nodig om te begrijpen wat de aanleiding is tot bepaalde obstakels in je team. Mensen nemen voor 95% van de tijd beslissingen automatisch. Als je niet weet hoe die automatische processen werken, mis je enorme hoeveelheid kracht van invloed.

+ Je hebt een team-actieplan nodig om gericht met je team de obstakels te overwinnen, zodat je weet wat je moet doen om een doorbraak te realiseren. Dit actieplan gaat over het gebruik van de drie veranderknoppen.

+ je hebt terugkoppeling nodig op de effecten van jouw stappen, zodat jij zowel je acties als je verandertaal aanscherpt.

Wat ga je bereiken met TeamSucces?

Teamsucces is een individueel programma dat je helpt om in 100 dagen een zichtbare, merkbare en hoorbare verandering in jouw team te bereiken. Doordat jij exact weet hoe je mensen te beïnvloeden omdat jij de veranderknoppen gebruikt.

Met dit programma leer jij concreet hoe jij makkelijker verandering realiseert, doordat jij de juiste KRACHT-knoppen hanteert, weet wat mensen nodig hebben in de fase waarin ze zitten en de juiste vaardigheden jou gaan helpen. Zo overwin je obstakels en realiseer jij een doorbraak in 100 dagen. Jouw team gaat kwaliteit, kosten of doorlooptijd drastisch kunnen verbeteren.

Hoe werkt het?

Het programma is als volgt opgebouwd:

+ Een VIP-dag waarin je een hele dag 1-op-1 met mij werkt.  Op deze zeer intensieve dag krijg je basiskennis psychologie en maken we een concreet team-actieplan voor de komende 100 dagen. In dit plan staat hoe jij obstakels in je team overwint en een doorbraak in verandering laat ontstaan. De doorbraak ontstaat met behulp van 6 KRACHT-knoppen, waarin KRACHT-acties en KRACHT-taal centraal staat. 

100 dagen intensieve coaching waarin jij om de 3 weken (in 4 telefonische gesprekken) en tussentijdse e-coaching de effecten van je acties op de verschillende knoppen gaat bespreken en je vaardigheden gaat aanscherpen.

Wat ga je leren en ontdekken?

In dit programma ga jij over een periode van 100 dagen intensief aan de slag.

We starten met een VIP-dag waarin je nieuwe inzichten en mogelijkheden ontdekt om je team aan te pakken, doordat je gebruik maakt van de veranderknoppen. Ook weet jij hoe jij jezelf als leidinggevende het beste kunt inzetten. doordat jij weet welk leiderschapsprofiel jij hebt.

Je werkt 100 dagen aan een doorbraak voor je team en je ontwikkelt je eigen actieplan en taal.  Daar heb je nog heel lang profijt van. Want als jouw leidinggeven aan verandering onder de loep neemt en aanscherpt, gaan ook toekomstige veranderingen jou makkelijker af.

Binnen 100 dagen maakt jouw team een zichtbare, merkbare en hoorbare stap.

Voor wie is het TeamSucces geschikt?

TeamSucces is geschikt voor (operationele) managers, projectmanagers en teamleiders die geloven dat zij obstakels daadwerkelijk kunnen oplossen en makkelijker verandering realiseren. Die enorme mogelijkheden zien, en hun invloed willen vergroten op verandering.

In principe is elk thema in je team geschikt voor dit programma, ook al werk je al jaren met dit team.

Wat is zo uniek aan TeamSucces?

Het individuele programma Teamsucces is

 • intensief en praktisch over 100 dagen;
 • persoonlijk omdat jij jouw eigen vraagstuk gaat aanpakken, je maakt meteen een vertaalslag naar een teamplan;
 • leren door doen omdat je niet alleen een teamplan maakt maar ook gaat uitvoeren, en hiervoor intensieve begeleiding krijgt;
 • gericht op de menskant van verandering omdat je werkt met breininzichten en psychologische veranderprocessen.

Wie begeleid jou bij TeamSucces?

Het programma wordt door mij persoonlijk begeleid. Ik heb sinds 2004 tientallen leidinggevenden geholpen met hun veranderprocessen, in zowel profit als non-profit organisaties. Ik heb ontdekt dat situationele veranderingen ook altijd samen met psychologische verandering gaan. Door hier niet of nauwelijks aandacht aan te geven, blijven teams ‘hangen’ en vallen mensen vaak terug in oude gewoonten. Vandaar dat TeamSucces is ontwikkeld om obstakels te overwinnen die de psychologische verandering belemmeren.

In de 100 dagen coaching stel ik trefzekere vragen en geef ik verrassende feedback, waardoor jouw invloed in een stroomversnelling komt. Ik heb het lef en de ervaring om je niet weg te laten komen met minder dan een doorbraak.

Wat is de investering in het programma?

De investering van dit intensieve coachprogramma bedraagt € 3497,- excl. BTW.

Bij dit programma hoort op de VIP-dag een KRACHTprofiel, waarin wij jouw kracht en valkuilen in kaart brengen. Deze vormt samen met het actieplan de grondslag voor de doorbraak.

Ook krijg je persoonlijk toegang tot mijn kennisbank, met allerlei tips en werkvormen voor verandering in teams.

Hiermee is het programma een unieke en waardevolle investering in zowel team als persoonlijke ontwikkeling. Je legt de basis om als team en manager succesvol te worden.

Zekerheid dankzij garantie

Ik weet zeker dat jij met TeamSucces een doorbraak in verandering gaat halen en daadwerkelijk succesvol bent. Daarom geef ik je garantie. Ben je na de VIP-dag niet tevreden over de uitkomsten? Dan meld je dat aan mij binnen 48 uur via de mail. Je krijgt dan de volledige investering minus. 97,- administratiekosten retour. Bij deze garantie zijn verder geen kleine lettertjes inbegrepen. Ik wil namelijk alleen maar dat jij in 100 dagen een doorbraak realiseert ontzettende waardevolle prestaties van je team terug krijgt.

Wil jij jouw invloed vergroten en makkelijker veranderen? Investeer in TeamSucces en ga meteen aan de slag.

Wanneer en waar?

TeamSucces start met een VIP-dag op enkele momenten in het jaar. Vooraf aan je aanmelding hebben we een telefonisch gesprek om te kijken of dit programma voor jou op dit moment het beste is en op welk moment jij kunt starten. Mocht het niet passend zijn, dan laat ik het je eerlijk weten. Ik wil alleen maar zorgen dat jij razend enthousiast bent en gaat zorgen voor een 100 dagen doorbraak in verandering.

Ga naar de link om een afspraak te maken of mail mij naar info@evelutie.nl zodat wij samen kijken wat jij nodig hebt om obstakels te overwinnen in je team een een doorbraak te realiseren.

Ik hoop je snel te spreken!

Hartelijke groet,

Eveline Jansen

Nieuw managementboek

Boek En doet het zeer?