Klanten van EVELUTIE zijn:

Management teams en leidinggevenden die:

  • Nieuwe weg willen inslaan met hun team
  • Oud gedrag willen doorbreken
  • Een solide basis voor continue verbetering in hun bedrijf willen leggen
  • Hun bedrijfsresultaten willen vergroten

Dit zijn vaak de aanleidingen voor deelnemers om mee te doen:

  • De druk van buiten neemt toe, de markt wordt anders, klanten stellen andere eisen en ze hebben niet meer de luxe om er jaren de tijd voor te nemen.
  • Ze hebben veel aandacht besteed aan KPI's, opleiding en dagstarts maar de verbeteringen blijven uit of ze zijn klein en cosmetisch van aard 
  • Ze zien een hardnekkig patronen en zijn op zoek naar een nieuwe aanpak om deze te doorbreken.
  • Zie zien veel kansen voor verbeteringen, maar het lukt nog niet om intiatief bij de medewerkers te laten ontstaan
  • Ze hebben te maken met oud zeer en ze vragen zich af hoe ze de veranderbereidheid kunt vergroten.

 “Ik heb mijn teamleiders getraind in verbetermethoden maar toch bleef het hap-snap en kwam verbetering niet van de grond, ik wil niet steeds zelf met de oplossing komen want mijn teamleiders moeten meer boven de operatie gaan staan. Toen ik van de ABC aanpak van Eveline hoorde, had ik meteen het idee dat het hier zo passen. En dat is ook gebleken. In 7 maanden tijd hebben mijn teamleiders geleerd om heldere opdracht te beschrijven, een onderzoek te doen en een rapportje te maken met aanbevelingen en actieplan. Nu heb ik meer grip en bovendien hebben wij in deze maanden al 30.000 euro weten te besparen Daarnaast vind ik Eveline en prettige gesprekspartner in allerlei andere menszaken. Zij heeft een goed gevoel voor groepsdynamiek”

Eric V. - bedrijfsleider

 

“Wat de workshop ‘ABC bij leidinggeven aan verandering’ ons heeft opgeleverd:  inzicht in de transitie die mensen doormaken als zij voor verandering worden gesteld. Het is voor ons team veel duidelijker geworden wat onze rol is in het leiden van verandering. Wij gaan er graag verder mee!”.

Edwin K. , HR-manager

 

“Ik wist wel gedrag en wat ‘daaronder speelt’ belangrijk is, maar hoe ik daar mee aan de slag kan gaan dat heb ik ontdekt in de module ‘Doelen van A naar B’ die ik samen met een collega bij EVELUTIE hebben gevolgd. Nu weet ik dan mijn kijk op gedrag eigenlijk vrij vaag was en nu kan ik veel bewuster waarnemen en bepalen wat nodig is”.

Jan V., Technisch Manager

 

Lees meer over AANBOD

Nieuw managementboek

Boek En doet het zeer?