“Als je concreet gedrag aan doelen en KPI's koppelt, gaat je team meer presteren dan je ooit gedacht had”

WELKE KANSEN LIGGEN ER VOOR JOU OM EEN POSITIEVE CULTUUR MET BLIJVEND RESULTAAT TE REALISEREN? 

De meeste leidinggevenden vinden het lastig om met hun team blijvende resultaatverbetering te bereiken, laat staan een continue verbetercultuur. Ze weten niet precies hoe ze mensen in beweging kunnen krijgen en zetten maar een deel van het potentieel in. 

 

Het gevolg is dat ze gefrustreerd raken en hard moeten werken om de überhaupt verandering te realiseren. Ze vragen zich af: ‘waarom doen ze nou niet wat we hadden afgesproken?’ en ‘waarom werkt mijn aanpak niet of niet blijvend?’

 

Als je de ingrediënten van de Change Performance Method toepast, dan ontstaat er nieuw gedrag en dragen medewerkers meer bij dan je nu voor mogelijk houdt. Zo kun je  nieuwe werkafspraken blijvend laten werken, doelen en KPI's bijna als vanzelf verbeteren, terwijl je zelf als leidinggevende veel minder hard hoeft werken.

 

Wij helpen leidinggevenden om dit daadwerkelijk te gaan doen. Ze creëren een positieve werkcultuur en realiseren 25% meer kwaliteit, veiligheid of productiviteit in 3 tot 6 maanden. Zo presteren ze met hun afdeling(en) veel beter dan ooit tevoren, werken ze minder hard en hebben ze samen met hun medewerkers meer plezier in hun werk.

 

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om verandering met daadwerkelijke prestatie verbetering te realiseren? Door jarenlange ervaring kunnen we meteen zien wat er voor je mogelijk is, ook al zie je dat nog niet zelf.

 

 

Nieuw managementboek

Boek En doet het zeer?