Ik geloof dat nieuwe doelen alleen met nieuw gedrag worden gerealiseerd 

Ik geloof dat organisaties alleen hun doelen halen als medewerkers zich aanpassen. Nieuwe technologieen, producten en systemen zijn niet meer onderscheidend. Waar het om draait zijn de mensen zelf en de mate waarin zij zich aanpassen. Succes draait wat mij betreft om gedragsverandering. Zoals Charles Darwin zei in de Evolutie theorie: "It's not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the one most responsive to change".

Ik weet hoe gedragsverandering is te realiseren, daar speelt leiderschap als ook onzichbare processen een rol (leer- en transitieprocessen). Ik ben ervan overtuigd dat als leidinggevenden hun aanpak hierop afstemmen, medewerkers daadwerkelijk beter gaan presteren.

Ik ben de allerbeste in het in beeld brengen van wat leidinggevenden belemmmert om hun doelen te bereiken. Als geen ander bied ik handvatten waarmee leidinggevenden de onzichtbare (neurologische/ psychologische) kant van gedrag werkelijk kunnen beïnvloeden. Zodat met dit nieuwe gedrag de kwaliteit, doorlooptijd en kosten verbeteren,

Ik bied concrete, praktische handvatten waardoor jij/jullie sneller en makkelijker je doelen kunt halen. Deze handvatten zijn gebaseerd op 20 jaar eigen veranderervaring, aangevuld met kennis over transitiemanagement, breininzichten en Neuro-Linguistiek. Hiermee investeer jij niet alleen nú in jezelf, maar ook in alle volgende projecten en veranderingen die gaan komen. Een investering dus waar jij jouw hele verdere loopbaan profijt van gaat hebben.

De ideeën rondom gedragsverandering zijn uitgewerkt in het ebook succesvolle veranderingDownload het ebook Succesvol Veranderen en maak snel kennis met de handvatten.

Hartelijke groet,

 

Eveline Jansen

 

 

CASE STUDY - HOE EEN PRODUCTIEBEDRIJF > € 100.000 WINST EN WERKPLEZIER IN SAMENWERKING REALISEERT

  • Lees de kansen die dit bedrijf heeft gepakt om winst en werkplezier te verbeteren
  • Zie hoe gedeeld leiderschap praktisch in 7 stappen is toegepast
  • Ontdek hoe medewerkers vanuit zichzelf elke maand meer winst en werkplezier realiseren

je ontvangt ook mijn maandelijkse artikelen over gedeeld leiderschap.